Izjava o povjerljivosti

Izjava o povjerljivosti podataka

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internetskoj stranici logivert.ba i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka v.o. LogiVert Web Boutique.
Upućuju se korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili korištenjem naše internetske stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja internetske stranice logivert.ba.
Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo korisnika da napusti i ne koristi internetsku stranicu logivert.ba.
S osobnim podacima korisnika postupati ćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. V.o. LogiVert Web Boutique se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te će korisnicima redovito davati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Registracijom korisnik daje suglasnost da ga u svrhu promocije usluge i proizvoda možemo putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanju novih sadržaja na stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost slanjem e-mail poruke na adresu info@logivert.ba .
Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici v.o. LogiVert Web Boutique i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
V.o. LogiVert Web Boutique  neće dijeliti osobne podatke korisnika s drugim stranama osim u sljedećim slučajevima: za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja i u slučajevima kada to pozitivni propisi  zahtijevaju. V.o. LogiVert Web Boutique može podijeliti osobne podatke korisnika s pružateljima usluga regstracije internetskih domena i hostinga, te pružatelja usluga za ispunjavanje narudžbi, isporuku usloga, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.
Kupac je dužan pravovremeno informirati prodavatelja o eventualnoj promjeni imena, adrese, brojeva za kontakt i drugih nužnih podataka za ispunjenje prodavateljevih obaveza.
Ovu izjavu o povjerljivosti podataka v.o. LogiVert Web Boutique može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na internet stranici logivert.ba. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave.

Zaštitu podataka uzimamo ozbiljno. Poduzeli smo mjere zaštite podataka kriptiranjem osjetljivih informacija i cijele web stranice logivert.ba koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju (https://logivert.ba), kako bi osigurali da Vaše osobne informacije sigurno stignu kod nas.
S obzirom da niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje mreže ne može biti 100% siguran, te iako v.o. LogiVert Web Boutique provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice logivert.ba te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.