POS blagajna

POS blagajna
Rješenje POS blagajne je potpuno integrirano i dijeli podatke s elementima webshopa. Cijene i zalihe su uvijek aktualizirane. POS blagajna nije izdvojeno zasebno rješenje, već je softversko rješenje koje je u potpunosti operativano u vašoj organizaciji. Integrirano LogiVert rješenje može svakako, bez dodatnih ulaganja, zamjeniti vaše trenutno POS rješenje. * u tijeku povezivanje na fiskalne sustave

Jednostavno upravljanje
Sposobnost skeniranja artikala, promjena cijena, ispis računa ili primki. Sve to možete obrađivati u vašoj blagajni, primjenjivati popust u tren oka. Profesionalno okruženje u trgovini.


Blagajna, web trgovina i obrada, sve u jednom
Bilo da prodajete online ili u vašoj fizičkoj trgovini, obrada se vrši u jednom sustavu. Nema veza između različitih sustava, nema duplikata u upravljanju vaših proizvoda. Upravljanje proizvodima, zalihama i cijenama se vrši na jednom mjestu u back-office-u LogiVert.

Rad sa skenerom, ladičarem za novac i touch screen-om
Prilikom obrade artikala možete koristiti skener. Također, obrada će imati utjecaj na prodaju i zalihe. LogiVert aplikacija je kompatibilna sa touch screen-om, a može biti povezana i s ladičarem za novac.