Dostava & Plaćanje


Dostava
Savjesno i korektno pružanje usluga dostave vaše robe do vaših kupaca, važan je element u procesu prodaje. Vaši klijenti očekuju da se njihove narudžbe dostavljaju na vrijeme. Ako se ova usluga vrši sporo i prekasno, ako se isporuči na krivo mjesto ili ako se isporuči oštećena roba, to će se odraziti na ugled vaše ​​trgovine. LogiVert vam omogućuje da samostalno stvorite razne metode isporuke. Odredite troškove dostave i načine distribucije. Moguće je podesiti razne načine dostave za određene zemlje.

Integracija davatelja usluga online plaćanja
Davatelji usluga online plaćanja (payment gateway) su financijske organizacije koje mogu izvršiti plaćanje, tj. elektronički online prihvat uplata za vaše narudžbe. Ove organizacije obično nude nekoliko načina plaćanja elektroničkim putem, a sve više se smatraju kao Europski standard načina plaćanja.

iDEAL je standard za plaćanje u Nizozemskoj
iDeal vaš webshopu izravno povezuje na financijske institucije, banke ili davatelje usluga online plaćanja. U LogiVertu takvi sustavi su standard. Unošenjem iDeal koda u za to predviđeno mjesto u LogiVert softveru, posjetiteljima omogućujete plaćanje preko  iDeal sustava izravno iz vašeg webshopa.


Usluge plaćanja
Svi kupci ovog programa mogu svoju online trgovinu povezati na sigurne sustave naplate preko  domaćih, regionalnih i međunarodnih sustava elektroničke naplate. Unaprijed su u programu podešeni svi potrebni parametri za spajanje na iste. Vama ostaje samo sklopiti ugovor s jednim od njih i započeti svoj posao.
PencePay, WS Pay, Webteh, E-Pay, Cybermut, Mercanet, Ogone i mnogi drugi sustavi naplate već su uključeni. LogiVert stalno uključuje i širi program s raznim sustavima platnih usluga.
Ovisno o načinu plaćanja, možete koristiti dodatne oblike plaćanja kao što su Bancontact Readyfor, kreditne kartice ili Paypal.

Troškovi plaćanja ovise o poslovnoj politici pružatelja usluga, a mogu biti: pristupni troškovi, mjesečne pretplate, naknade ili provizije po izvršenim transakcijama.