F-Commerce - Shop za Facebook

Prodajite jednostavno putem Facebooka

LogiVert Facebook trgovina je potpuno integrirana Facebook prodajna stranica. Vaš fanovi / posjetitelji ne trebaju napuštati Facebook da bi kupili vaše proizvode.
LogiVert rješenje ne samo da vam nudi Facebook trgovinu, nudi vam i on-line trgovinu, kao i  i trgovinu prilagođenu mobilnim uređajima i telefonima.

3 u 1. Tri rješenja u jednom, Webshop, Facebook shop i Mobile shop.Zašto Facebook trgovina?
Trgovina na Facebook stranici nudi različite prednosti. Ne očekujte čuda i udvostručenje svoje prodaje odmah. Smatrajte Facebook trgovinu kao važan instrument marketinga.

Facebook se pokazao kao važan marketinški kanal. Vaši fanovi su obaviješteni i imati će sve obavijesti koje objavljujete na vašim stranicama. Zanimljive recenzije bit će nagrađene s 'Sviđa mi se' koje će vidjeti još veći broj ljudi.
Zahvaljujući Facebooku trgovini, posjetitelji će vidjeti vaše proizvode u poznatom Facebooku okruženju.

Facebook je izvrstan kanal za pokretanje akcija. Dajte svojim ​​posjetiteljima popustne/promotivne kupone i omogućite im da kupe vaše proizvode izravno iz vaše ​Facebook trgovine.


Vaša Facebook trgovina  pruža posebnu pozornost i dostupnost vašim prijateljima

Facebook shop s LogiVert-om
Facebook-shop je prošireno rješenje vaše "normalne" trgovine. I dalje zadržavate središnje upravljanje cijelim sustavom, marketinškim i prodajnim procesima. Dovoljno je pokrenuti ažuriranje vaše web trgovine i Facebook trgovine. Ne treba vam nikakav dodatni posao kako bi održavali svoju ​​Facebook trgovinu. S ovim rješenjem dobijate dodatni marketinško-prodajni kanal.

Zahvaljujući LogiVert rješenju, dobit ćete ne samo web trgovinu, već i Facebook i mobilnu trgovinu.

Tri rješenja u jednom.