Upravljanje proizvodima


Upravljanje proizvodima na samo jednom mjestu
Razvrstajte vaše artikle po skupinama, dodajte fotografije i prodajne cijene. Ako želite, možete odrediti iznos narudžbe iznad kojeg je besplatna dostava. Možete vrlo brzo osvježiti sve podatke o vašim artiklima.

Kreiranje varijanti artikala ili opcije
Odredite više opcija ili varijanti za vaše artikle, kao što su veličina i boja, te stvorite varijante za individualno upravljanja zalihama. Napravite polja za tekstualne mogućnosti koje kupac samostalno popunjava prilikom kreiranja narudžbe. Na primjer, ako se bavite sitotiskom i prodajete artikle na koje se može nešto tiskati po narudžbi, dajte svojim kupcima mogućnost upisa teksta koji će biti urezan ili tiskan na vaše artikle.


Zoom funkcija za bolji doživljaj
Omogućite posjetiteljima uvećanje fotografija vaših artikala. Uvjećajte glavnu fotografiju, dodjelite oznake/tagove svojim artiklima kako bi bili optimizirani za tražilice. Da bi se kupcima olakšala potraga vaših artikala, moguće je koristiti funkciju filter pretrage na stranicama artikala.

Posebne cijene i popusti
Moguće je odrediti kaskadne cijene, popuste na kombinaciju artikala, posebne cijene za pojedinog kupca. Kada želite ponuditi popust na određene artikle i učiniti ih vidljivim, softver će tim istim artiklima pridružiti naljepnicu s oznakom npr. popust, akcija, sniženje, rasprodaja i sl.  i objaviti ih na početnoj stranici vašeg webshopa.

Prilagođeno za sve trgovce
U LogiVert-u ne postoji ograničenje na vrstu proizvoda ili usluga koje možete prodavati. Bilo da se radi o prodaji odjeće, elektronike, kozmetike, auto-dijelova, usluge za download glazbe i sl., ovaj alat nudi kompletnu podršku. Također, imate mogućnost dati svoje prijedloge kako bi unaprijedili mogućnosti softvera.


Praćenje zaliha
Podijela zaliha  između vaše stvarne fizičke trgovine i online trgovine ne predstavlja nikakav problem, a sve zahvaljujući Back-Office-u LogiVert. Uvijek imate jasan uvid u stanje zaliha. Ako uključite funkciju praćenja minimalnog stanja zaliha, LogiVert  će za vas automatski napraviti prijedlog za nabavu. Pomoću sučelja za upravljanje artiklima, uvijek možete jednostavno ažurirati vaše zalihe.

Uvoz i ažuriranje podatka o artiklima
S funkcijom za uvoz podataka na portalu s lakoćom možete ažurirati svoje podatke. Ova značajka omogućuje uvoz iz više različitih datoteka, što znači da se može povezati s različitim bazama podataka. Jednostavno možete ažurirati vašu bazu podataka s uvozom novih artikala, ažuriranjem cijena, dodavanjem novih slika itd...

Praćenje prodaje - Izvještaji
Pratite vašu prodaju od stvaranja on-line narudžbe do isporuke. Imate uvid i izvještaje za narudžbe u tijeku, dovršene narudžbe, neplaćene narudžbe ili naružbe za isporučiti. U bilo kojem trenutku mogu se ispisati potvrde, popisi narudžbi, otpremnice i računi.