Zalihe i skladišta

Vaš opskrbnI lanac je pod nadzorom zahvaljujući inventuri
Pomoću LogiVert aplikacije moguća je kontrola i upravljanje svim vašim podacima u inventuri. U LogiVert Back-Office izvještajima sažeto je kompletno skladišno poslovanje. Bilo da se radi o nabavi, prodaji, povratu robe ili inventurnim razlikama, sustav za upravljanje zalihama će vam pomoći u rješavanju tih izazova.


Upravljanje nabavom
Razina vaših zaliha je mjerljiva na jednostavan način, te nikad nećete ući u minimalne kritične zalihe niti ćete nabavljati previše. Pratiti ćete kompletnu logistiku svojih proizvoda, od nabave do isporuke. Upravljanje vašim proizvodima olakšano je mnogim mogućnostima filtriranja i pretraživanja. Imate trenutni uvid u bazu svih vaših dobavljača, njihovih proizvoda i nabavnih cijena, rokova isporuke i kreditnih limita. Naravno, možete dodati sliku na svaki proizvod.

Uvoz artikala
Većina podataka koji se koriste u upravljanju zalihama trebala bi biti kodirarana ili uvezena samo jednom. Dobiti ćete podatke od svog dobavljača o artiklima, skupinama artikala i zalihama. Vrlo jednostavno i brzo možete imati podatke o novim zalihama vaših artikala. Kasnije ćete sami odlučiti što je potrebno poduzeti kako bi upravljali zalihama: nabava, prodaja, povrati, ispis otpremnica, računa...

Barkod skener
LogiVert aplikacija omogućuje korištenje barkod skenera. Možete ga koristiti za unos primljenih ili isporučenih količina. Vaši proizvodi nisu opremljeni barkodom? Nema problema, LogiVert generira barkodove i ispis za vas.