Modeli & Dizajn


Standardni profesionalni modeli
Uz LogiVert modele stvorite svoju ​​online trgovinu u tren oka. Samostalno i jednostavno izvršite izmjene i dopune. Osnovni modeli vam omogućuju da se predstavite na suvremen način. Pogledajte što su napravili korisnici s LogiVert rješenjem.

Pregled webshop-a prije objavljivanja
LogiVert ima integrirani interni sustav za vizualni pregled i simulaciju rada vašeg webshopa prije objavljivanja na vaš web poslužitelj. Na taj način iz Back-Office-a unaprijed možete vidjeti isto ono što će vidjeti vaši posjetitelji u stvarnoj produkciji.


Sloboda oblikovanja
Na raspolaganju su vam razne opcije za prilagodbu elementa web trgovine i predstavljaju naš standard. Možete omogućiti ili onemogućiti određene značajke, mijenjati boje, slike, gumbe i stvoriti webshop po svojoj želji. Prilagodljivost vašeg webshopa će brzo djelovati na tržišne promjene i na vaše klijente.

Osobno oblikovanje
Sadržaj vaših stranica se može brzo prilagoditi, tako da možete reagirati u skladu sa željama vaših posjetitelja. Možete prilagoditi izbornike, stranice o artiklima, stranice s kontakt informacijam i druge informativne stranice. Naravno, moguće je stvoriti stranice po robnim markama ili akcijama. Svojim posjetiteljima ćete predstaviti cjelovit sadržaj, a ujedno ćete učiniti isti vidljiv za tražilice.


Izravna posljedica vaših promjena
Sve promjene su odmah vidljive iz Back Office-a. Ne trebate biti stručnjak za internet jer to nije potrebno s našim softverom, niti vam je potrebno poznavanje HTML-a. Svaki element vašeg webshopa će se jednostavno prilagođavati izravno iz Back-Office-a. Za premještanje skupina artikala ili artikala u izbornicima, jednostavno ih povucite i pustite ili ih premjestite strelicama, gore ili dolje.


Prilagođeni predlošci
Želite li stvoriti svoj osobni stil, a trebate pomoć?
Nekoliko opcija vam nudimo:
- uzeti jedan ili više tečajeva
- povjeriti nama razvoj vašeg modela. Imamo iskustvo u izradi  prilagođenog dizajna