Opis LogiVert mogućnosti

Cjelovito rješenje
Želite li pokrenuti online prodaju ili želite već postojeću fizičku trgovinu proširiti online  trgovinom ? Na pravoj ste adresi. LogiVert nudi kompletno rješenje i podršku. Webshop, mobile shop, facebook shop, prikupljanje online narudžbi, upravljane proizvodima, prodaja, nabava, zalihe, naplata i isporuka, razni marketinško-prodajni alati, sustav za izvještavanje, sustav za odnose s klijentima (CRM), samo su neki od značajki našeg all in one rješenja.

Dobri rezultati u tražilicama (SEO)
LogiVert automatski će optimizirati sadržaj vaših proizvoda i učiniti ga prilagođenim za tražilice. S druge strane, sukladno vašim potrebama možete ručno utjecati na optimizaciju svojih stranica i stranica proizvoda u online trgovini. LogiVert je opremljen URL poljima, naslovima za označavanje proizvoda koji se lako identificiraju za tražilice. Pomoću ovih alata posjetitelji će lako i učinkovito naći put do vaše online trgovine.

Moćan back- office
LogiVert je u e-trgovini već 25 godina. Kroz ovo iskustvo, LogiVert je razvio back-office koji će vam pomoći u upravljanju vašeg poslovanja. Zahvaljujući back-office-u koji je u potpunosti integriran, možete precizno znati vrijednosti vaših trenutnih zaliha. Nakon zaprimanja narudžbe, ispostava računa biti će vrlo jednostavna, te štedi vaše vrijeme, bilo da se radi o vašoj web trgovini u realnom vremenu ili o fizičkoj trgovini.

Odgovor na zahtjeve tržišta
Profesionalno pojavljivanje u višekanalnom krajoliku je stvar prestiža. Vidljivost je važna, ali ako se vaši posjetitelji ne odlučuju na kupnju, zato što vaši proizvodi ili vaša trgovina ne zadovoljava njihove potrebe, propustili ste svoj ​​cilj. Zahvaljujući brojnim i fleksibilnim mogućnostima, te slobodi u kreiranju koncepcije i strukture stranica, kao i raznim promotivnim mogućnostima, biti ćete u mogućnosti odgovoriti trenutnom zahtjevu tržišta.

Ozbiljno poduzetništvo
Često ljudi pokreću poslovanje temeljeno na emocionalnoj procjeni bez osiguranja popratnih alata i pomagala. LogiVert  Vam nudi kompletno rješenje i uklanja ove brige tako da se možete usredotočiti na marketing i prodaju svojih proizvoda ili usluga. LogiVert će pomoći u integraciji webshop softvera s dizajnom trgovine, POS modulom, hostingom, ' cloud ' softverom itd ...


Uspjeh na nekoliko jezika
Želite višejezični Webshop? Moguće je. Trenutno naše rješenje radi na deset europskih jezika. Tu su i funkcionalnosti za obradu narudžbi. Primjena PDV-a ovisno  o metodama isporuke. Ništa vas neće spriječiti da imate međunarodni Webshop i da poslujete globalno.

Profesionalni modeli
S mnogim modelima, stvorite svoj ​​webshop jako brzo. Možete jednostavno i brzo napraviti prilagodbe i dopune predložaka. Zadani predlošci vam omogućuju da stvorite suvremeni webshop modernog dizajna. Želite li poseban aranžman? Također je moguće stvaranje predložaka po vašoj mjeri i zahtjevima.

Integracija načina plaćanja
Glavni platni sustavi integrirani su po defaultu. Vi određujete zemlje i pojedine načine plaćanja. Jesu li međusobno ovisni načini plaćanja i načini isporuke? Bez brige, to samostalno možete definirati u softveru. Podešavanje sustava da troškovi kupaca ne prelaze određene uvijete? Nema problema, vi to određujete sami.

Višekanalno rješenje
LogiVert vam u potpunosti omogućuje istovremeno upravljanje s nekoliko različitih trgovina. Možete upravljati s više brandova u različitim trgovinama. Budući da je sve grupirano u istoj bazi podataka, dijeljenje sadržaja u različitim trgovinama je jednostavno izvedivo. Kroz prisutnost Facebook trgovine, mobilne i POS trgovine, svatko tko je zainteresiran za vaše proizvode neće moći izbjeći vašu tvrtku.

Podrška i pitanja
Naša podrška kupcima je na raspolaganju 5 dana u tjednu. U bilo kojem trenutku možete poslati upit, a odgovor će biti vraćen u roku od 24 radna sata. Forum i pitanja su također dostupni. Mogući su dogovori oko pružanja posebne podrške, što je stvar našeg dogovora.